COFFEE / TORREFAZIONE SATURNO
"The Tradition and Innovation of Italian Espresso"
Founded in 1952 by Pietro Notti in Alessandria, Italy, Satorno Company has grown from a small laboratory to a significant roasting factory, focusing on the research of special espresso blends. The Satorno blend, cherished throughout Piedmont and all of Italy, continues to uphold tradition and passion.
In 1999, Satorno collaborated with the International Institute of Coffee Tasting (IIAC - IICT), and in 2004, partnered with the National Institute of Espresso Italiano (INEI), gaining international recognition for its quality. Satorno has won numerous awards, but customer satisfaction remains its greatest achievement. Today, the company has received many gold medals in international competitions, spreading the reputation of Satorno coffee worldwide.
In 1999, Satorno collaborated with the International Institute of Coffee Tasting (IIAC - IICT), and in 2004, partnered with the National Institute of Espresso Italiano (INEI), gaining international recognition for its quality. Satorno has won numerous awards, but customer satisfaction remains its greatest achievement. Today, the company has received many gold medals in international competitions, spreading the reputation of Satorno coffee worldwide.
「イタリアンエスプレッソの伝統と革新」
1952年にイタリアのアレッサンドリア市でピエトロ・ノッティによって創業されたサトルノ社は、エスプレッソ用の特別なブレンドを研究し、小さな研究所から重要な焙煎工場へと成長しました。ピエモンテとイタリア全体で愛されるサトルノブレンドは、伝統と情熱を保ち続けています。
1999年、サトルノ社はコーヒーテイスティング国際研究所(IIAC - IICT)とコラボレーションし、2004年にはエスプレッソ・イタリアーノ国立研究所(INEI)と提携、その品質は国際的に認められました。多くの賞を受賞し、特に顧客の満足がサトルノにとって最大の成果です。現在では多くの国際的な大会で金賞を獲得し、サトルノコーヒーの評価は世界へと広がっております。
1999年、サトルノ社はコーヒーテイスティング国際研究所(IIAC - IICT)とコラボレーションし、2004年にはエスプレッソ・イタリアーノ国立研究所(INEI)と提携、その品質は国際的に認められました。多くの賞を受賞し、特に顧客の満足がサトルノにとって最大の成果です。現在では多くの国際的な大会で金賞を獲得し、サトルノコーヒーの評価は世界へと広がっております。